پودر پوست گردو

پودر پوست گردو

پودر پوست گردو محصولی دانه بندی شده و سخت به رنگ‌های زرد روشن یا قهوه‌ای است که کاربردهای زیادی داشته و از پوست گردوی معمولی به دست می‌آید.
پودر پوست گردو یا همان پودر والنات شل مانند مغز آن، خواص و مزایای بسیاری زیادی دارد. میوه گردو یکی از محصولات ارزشمند و بسیار مفید در کشور ایران است. حتما پیش از این درباره مزایا و خواص پوست گردو، موارد زیادی را شنیدید و حتی امکان دارد که بر حسب نیازتان، خواستار خرید پودر پوست گردو باشید. لازم به ذکر است که زغال فشرده بریکت هم از محصولات پودر پوست گردو است.

بسته­‌بندی پودر والنات شل

خواص پوست گردو

در میان مهم‌ترین ویژگی‌های پودر پوست گردو می‌توان به غیرسمی بودن، بادوام و طبیعی بودن آن، تجزیه پذیری به صورت طبیعی، عدم نیاز به حلال‌های قابل اشتعال، سازگاری با محیط زیست، کاملا عاری از سیلیکا، تجدیدپذیر، قابلیت استفاده مجدد و جایگزینی با شن به منظور جلوگیری از سیلیکوز (بیماری ریوی) اشاره کرد. گردو چند قسمت دارد: پوست سبز بیرونی، پوست چوبی سفت و سخت، پوست قهوه‌ای روی گردو و در نهایت مغز خوشمزه‌ی آن. همه‌ قسمت‌های گردو برای تک‌تک ارگان‌های بدن ما اهمیت ویژه‌ای دارند. حتی پوست آن! والنات شل می‌تواند به هزار کار ما بیاید؛ اگر شک دارید، ما در این بخش شما را با انواع خواص پوست گردو برای پوست و مو آشنا می‌کنیم.
خواص پودر پوست گردو

خواص پوست گردو در پزشکی

پوست گردو دارای خواص دارویی، زیبایی و بهداشتی شگفت انگیزی است. به همین دلیل از والنات شل در تولید انواع داروهای گیاهی با اهداف پزشکی سنتی استفاده می‌‌شود. پودر پوست گردو در مصارف پزشکی به عنوان یک محصول بسیار مهم شناخته می‌شود.

والنات شل به عنوان یک درمان سنتی و تاثیرگذار برای کنترل قند خون کاربرد دارد. هر چند در این زمینه هنوز مطالعات علمی جامعی وجود ندارد؛ اما تجربه پزشکان طب سنتی، نشان‌دهنده اثرگذاری پودر پوست گردو در کاهش قند خون بیماران دیابتی است.

برای مشاوره و خرید با ما در ارتباط باشید

شماره تماس 26155936-021  آماده پاسخگویی به شما است.

خواص والنات شل در زمینه آرایشی و بهداشتی

پوست گردو کاربردهای گوناگونی در محصولات آرایشی و بهداشتی، هم در مصارف صنعتی و هم خانگی دارد. به عنوان مثال یکی از موارد مصرف پودر پوست گردو، استفاده از آن به عنوان ماده لایه‌بردار قدرتمند برای پوست صورت است. برای چنین استفاده‌ای از والنات شل، کافی است که پوست خشک شده آن را آسیاب و به طور کامل پودر کنید؛ در نهایت پودر را در قالب انواع ماسک‌ها و با هدف لایه برداری روی پوست خود استفاده کنید.

پودر پوست گردو برای دندان هم فواید بسیاری دارد. والنات شل دارای خاصیت استریله هم است و در زمینه ضد عفونی کردن لثه‌ها از دیرباز تاکنون در طب سنتی، طرفداران بسیاری داشته است. سفید کردن دندان‌ها و رفع زردی آن‌ها مفید است.

خواص آرایشی والنات شل

دانه بندی محصولات پودر پوست گردو ارائه شده توسط قیر غرب نیکان

پودر پوست گردو سایز فاین

اندازه مش: 12-4 ، 10-6 ، 12-8

فاین

پودر والنات شل

اندازه مش: 20-10، 20-12 ، 30-14 

مدیوم

پودر پوست گردو سایز کورس

اندازه 60-35، 60-40، 100-40، 100-60 ، 200-60

کورس

خواص پودر پوست گردو برای پوست شما

یک روز صبح از خواب بیدار می‌شوید، جلوی آینه می‌روید و اولین چیزی که می‌بینید جوش بزرگی روی صورت شما است. امکان دارد که شما منتظر باشید که بعد از دو سه روز، این نقطه‌های مزاحم ناپدید شوند؛ اما با انبوهی از جوش‌ در اندازه‌های مختلف روی صورت‌تان مواجه می‌شوید. پیشنهاد می‌کنیم که از فواید والنات شل برای رفع جوش‌های صورت خود، غافل نمانید. از جمله خواص پوست چوبی گردو با رگه‎های ظریف و خط و خطوط زیبایش، لایه‌برداری از پوست است. والنات شل با حذف سلول‌های مرده، این قابلیت را دارد که در نقش یک اسکراب قوی، پوستی شفاف به شما هدیه کند. راه استفاده از آن هم ساده است، فقط کافی است که مقداری از پوست چوبی گردو را آسیاب کنید و از پودر پوست گردو به عنوان ماسک یا لایه‌بردار برای از بین بردن سلول‌های مرده‌ی پوستتان و روشن کردن رنگ آن استفاده کنید.
فواید پودر پوست گردو برای مو

فواید پودر پوست گردو برای مو

پوست سبز و تازه‌ گردو، خارجی‌ترین قسمت آن است که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌بیوتیکی است. از فواید این قسمت سبز رنگ، همین را بگوییم که از کک و مک تا زگیل، شفابخش پوست شما است. اما خواص والنات شل فقط مختص پوست شما نیست.

یکی از مطرح‌ترین خواص پوست سبز گردو برای ریزش مو است؛ جالب است بدانید که این گرد شگفت‌انگیز، تاثیر زیادی در جلوگیری از ریزش مو دارد. وجود بیوتین از جمله فواید پوست گردو برای ریزش مو است. حتما می‎دانید که گردو، سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 و مواد معدنی مهمی همچون آهن، زینک و مس است که همگی به رشد مو کمک می‌کنند. البته ناگفته نماند که خواص پوست قهوه‌ای گردو هم بسیار زیاد است.

پوست سبز گردو، رنگ مویی از جنس طبیعت

والنات شل به صورت تازه به عنوان رنگ ساز در تولید انواع رنگ موی طبیعی کاربرد دارد. حتما برایتان پیش آمده که حین کندن پوست سبز گردو تازه، دستانتان سیاه شود؛ این سیاه شدن نشانه‌ رنگ‌دهی عالی پوست سبز گردو است که آن را به یک رنگ موی طبیعی فوق‌العاده تبدیل می‌کند. بنابراین از خواص پودر پوست گردو برای رنگ مو غافل نشوید. محققان ثابت کردند که پودر پوست گردو سرشار از تانن است که در ساخت مواد آرایشی و همچنین رنگ مو استفاده می‌شود. رنگ کردن زیاد مو یا کمبود ویتامین، گاهی موجب تسریع از بین رفتن رنگ‌دانه‌های مو و در نتیجه سفیدی آن می‌شود. پوست سبز گردو این خاصیت را دارد که در نقش رنگ موی طبیعی، سفیدی مو را بپوشاند. سیاهی آمده از دل طبیعت فارغ از مواد شیمیایی کارخانه‌ای!

روش استفاده از والنات شل برای ریزش مو

پودر پوست گردو از گذشته تا به حال، از زمان طب سنتی تا پزشکی مدرن، همواره برای درمان بیماری کچلی کاربرد داشته است. شما در خانه، تنها کافی است که پوست سبز گردو را بجوشانید و با استفاده از جوشانده‌ی آن بر روی سر خود، معجزه‌ای را که طبیعت برایتان رقم زده است را با چشمان خود ببینید.

همچنین اگر شوره‌‌های سر برایتان آزاردهنده شدند؛ حتما روغن گردو را امتحان کنید.

قیمت پودر پوست گردو

مضرات پودر پوست گردو برای مو

گردو هم مانند دیگر محصولات علاوه بر فواید بسیار، دارای مضراتی است. به خاطر داشته باشید، گردو از جمله مواد آلرژی‌زا است. به عبارتی علاوه بر مصرف خوراکی آن، استفاده از والنات شل نیز حساسیت‌زا هم باشد. از جمله مضرات پوست گردو، استفاده از آن به عنوان رنگ برای موی افرادی است که به گردو حساسیت دارند؛ چرا که عوارضی همچون سوختگی را در پی دارد.

روش استفاده از والنات شل برای رنگ مو​

پوست سبز گردو (تازه، خشک، پودر شده) را 30 دقیقه در آب بجوشانید. پس از سرد شدن محلول، آن را با دستکش روی موهای خود ماساژ دهید. مثل فرآیند رنگ کردن مو، یک کلاه پلاستیکی روی موهایتان بگذارید و نیم ساعت تا چهل دقیقه صبر کنید. این کار را چند بار در هفته تکرار کنید.

پوست گردو مرهمی برای زخم‌های شما​

همانطور که گفتیم پودر پوست گردو با قابلیت از بین بردن پوست کهنه، برای از بین بردن پوست سفت آرنج و زانو مفید است و به نرمی پوست شما کمک می‌کند. وقتی از خواص والنات شل برای پوست می‌گوییم؛ نباید از نقش آن به عنوان پماد یا جوشانده برای التیام زخم غافل شویم. استعمال خارجی پوست گردو به عنوان مرهم و ضماد در طی تاریخ بین اطبای مشهور زبانزد بوده و حتی تا پیش از میلاد مسیح نیز به عنوان ضدعفونی کننده استفاده می‌شد. همچنین اگر از اگزما و انواع عفونت‌های پوستی نیز رنج می‌برید، والنات شل را فراموش نکنید. پوست سبز رنگ گردو با برخورداری از خواص ضدباکتری برای ترمیم زخم‌های پوستی کاربردی است. نفتالن که خاصیت ضدقارچی دارد، می‌تواند به جذب زخم کمک کرده و به صورت محلول موضعی نقش درمانی داشته باشد.
روش استفاده از پوست گردو

روش استفاده از پوست گردو

پوست سبز گردو را می‌توان به دو صورت تازه و یا خشک و پودر شده استفاده کرد. از آنجا که امکان دسترسی همیشگی به پوست تازه گردو وجود ندارد؛ خشک کردن و پودر کردن آن، روشی برای استفاده بهتر و موثرتر و البته همیشگی از آن است. به همین دلیل دستگاه‌های صنعتی ویژه‌ای برای آسیاب کردن والنات شل و تولید پودر پوست گردو فراهم شده است؛ علاقمندان می‌توانند این محصول را به صورت عمده از قیر غرب نیکان خریداری کنند.

پوست گردو یکی از ضایعات بسیار مفید و کاربردی در صنایع مختلف و همچنین مصارف آرایشی است. به عبارتی می‌توان گفت که خواص آن برای پوست و مو، بسیار زیاد است. فروش والنات شل امروزه در همه‌ جای دنیا صورت می‌گیرد و مورد تایید بسیاری از پزشکان جهان است. اگر به سلامت پوستتان اهمیت می‌دهید و از مصرف داروهای شیمیایی خسته شدید، راه حل شما در دل طبیعت، پنهان شده است: پوست گردو!

خواص جوشانده پوست چوبی گردو

طبیبان ایرانی در گذشته و حتی حال، خیلی خوب از خواص پوست قهوه‌ای گردو باخبر بودند و در طب سنتی ایرانی از آن برای درمان افزایش تری‌گلیسرید خون استفاده می‌کردند. پوست چوبی گردو در مطالعات ابوعلی سینا برای درمان چربی خون، بسیار کاربرد داشته است.

تولید پوست گردو در ایران و جهان

نباید از یاد ببریم که کشور ما با برخورداری از تنوع آب و هوایی، از گرمای جنوب تا اعتدال شمال، از خشکی کویر تا سرمای کوهستان، این توانایی را دارد که انواع درختان از نخل خرما تا گردو را در دامن خود پرورش دهد. نواحی کوهستانی کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، سمنان] تبریز و زنجان از جمله خطه‌های ایران زمین است که سرشار از درختان پرثمر گردو است. اطلاع از خواص والنات شل اهمیت زیادی در نحوه‌ مصرف گردو، کشاورزی و حتی اقتصاد کشورمان دارد. شاید باورتان نشود، اما با همه‌ی این خواص مطرح شده، سالانه میلیون‌ها تن پوست گردو دور انداخته می‌شود. پوستی سرشار از خواص که امکان بهره‌برداری در صنایع مختلف را دارد که تهیه پودر پوست گردو را برای تولیدکنندگان محصولات به شدت کم می‌کند. این در حالی است که ایران در کنار چین و ایالات متحده از جمله تولیدکنندگان مطرح گردو در جهان است. به همین دلیل است که آگاهی از خواص والنات شل برای همگان اهمیت ویژه دارد تا از همه‌ی اجزای این گرد مغذی، بهترین استفاده را بکنند.

سایر کاربردهای پودر پوست گردو

حفاری چاه نفت​

حفاری چاه نفت

به‌کارگیری پوست گردو در فرآیند حفاری چاه­‌های نفت از گردش سیالات در مسیرهای بسته جلوگیری می‌کند و راه ­حلی کارآمد برای چنین مشکلاتی به حساب می­‌آید. پودر پوست گردو همراه با گل و لای به داخل چاه فرستاده شده و منافذ مختلف را مسدود می‌کند تا محیط داخلی چاه ایمن­‌تر و غیرقابل نفوذ شود. این کار تغییری در خصوصیات گل و لای ایجاد نمی‌­کند و بعدها می­‌توان به راحتی آن را جدا و بازیافت کرد.

تمیز کاری

پوست گردو به عنوان ماده‌ای ساینده برای فلزات، پشم شیشه، چوب، شیشه، پلاستیک و سنگ به کار می‌رود. این ماده قادر است که پسماندها را از هر سطحی پاک کند، بدون اینکه کوچک‌ترین اثری از ضربه بر جای بگذارد.

تمیز کاری​
پودر والنات شل

بستری برای حیوانات کوچک

از پودر پوست گردو به عنوان بستری تجزیه‌­پذیر برای پرندگان، خزندگان و آن دسته از حیوانات کوچک استفاده می­‌شود که به ماسه یا بستر سنگی نیاز دارند. این ماده می‌­تواند از رشد باکتری و قارچ نیز جلوگیری کند.

پاک‌سازی یا تصفیه آب

استفاده از پوست گردو در فرآیند تصفیه از بهترین فناوری­‌های موجود برای زدودن روغن و چربی است.

پاک‌سازی یا تصفیه آب​
پاک کردن گرافیتی​

پاک کردن گرافیتی

پوست گردو جایگزینی مناسب برای ماسه در پاک کردن رنگ، گرافیتی و پاکسازی کلی ساختمان­‌ها­، قایق، پل و مجسمه‌­های سطح شهر است.

این ماده طبیعی و منحصر به فرد همچنین در بسیاری از صنایع دیگر مانند صیقل دادن جواهرات، تولید سطوح غیرلغزنده، بتونه و افزودنی به کار گرفته می­‌شود.

نمونه‌ای از آنالیز مشخصه های شیمیایی پودر پوست گردو

Calcium %0.50
Magnesium%0.03
Copper%1.31
Sodium%0.02
Ferrum%0.02
Manganese%0.09
Kalium%0.03
Zinc%0.05

نمونه‌ای از آنالیز مشخصه های فیزیکی پودر پوست گردو

Oil content%0.25
Volumetric Weight 850Kg/m3
Moisture content %6
Oil Removal Rate %65
Ware Rate≤%1.5
Dilatability%0.5
Oil Removal %90-95

Suspended Removal Rate%90-98
Specific Gravity1.25g/cm3
Bulk Density0.8g/cm3
Specific Gravity1.35
ph3-6
Mohs Hardness2.5-4
Solubility Insoluble
Particle ShapeIrregular
Crude Protein 5.7
HS Code 38249090
Adsorption Rate50-70
Corase Fiber3.7
Color Yellow
0 0 vote
رتبه بندی